Vores kennel blev oprettet tilbage i november 2016

Vi har et seriøst opdræt af Schæferhunde med FCI-anerkendte papirer og DKK stambog.
Vores vigtigste mål med vores opdræt er et godt og stærkt helbred, sund bygning, super temperamenter, velbevarede arbejdsinstinkter og sidst men ikke mindst schæfer, som ligner det de skal - kort sagt skal vores schæfere være repræsentanter for den alsidighed racen er berømt for! Og JO, det er muligt at kombinere "brains and beauty"!

Vi har kun få, men omhyggeligt velplanlagte kuld. Det er vigtigt for os at opdrætte superkvalitets schæfere og at kunne dedikere al vores tid på den mest optimale opvækst og socialisering af vores hvalpe.
Vores mål om at opdrætte kvalitet, betyder også, at det er nødvendigt at skrive sig op til en hvalp hos os i forvejen for at sikre sig en hvalp herfra.

Alle vores avlsdyr er selvfølgelig testet fri for HD, AD og arvelige øjensygdomme.
De er også avlskåret efter schæferhundeklubbens avlsanbefalinger, dvs de har blevet væsen testet, og har opnået deres relevante prøver.

Vi har haft succes med vores ambitioner og mål! Vores hvalpe har gjort sig rigtig godt hos deres familier, de har udmærket sig på træningspladserne og til konkurrencer udi diverse discipliner, de er sunde og raske og de har gjort sig utroligt godt til udstillinger også - indenlands såvel som udenlands.

Vi er medlem af Schæferhundeklubben for Danmark, Dansk Kennel Klub og SV.

John; Dkk opdrætter uddannet. Uddannet figurant. Har haft schæferhunde siden 1990. Har i feb 2021, gennemgået den lovpligtige Hundeholderuddannelse hos Dansk Kennel klub i 2021.

Gitte; Dkk opdrætter uddannet. Har haft schæferhunde siden 2006. Træner uddannet i schæferhundeklubben i 2015. IPO lydigheds træner i 2016. Indlærings figurant kursus 2018. Prøveleder & sporlægger uddannet 2021.Og gennemgået den lovpligtige Hundeholderuddannelse hos Dansk Kennel klub i 2021.

Vi støtter dyreværnet