G-kuld født d 23/5-2021

Foto af Usher  (Udtales Auscher)

 

A-Kumi von der Berghofer-heide IPO1 AK/LIV index 93 er blevet parret med

Usher aus der Brunnenstrasse IGP3 IFH   AK/LIV index 78

Vi har kigget på en spændene kombination, hvor vi har lagt vægt på psykisk og fysisk sundhed.

Hvalpene er efter forældre som har brugshundeprøver og er avlskårede. Og vi avler kun efter forældre som er frie for hofte- og albueledsdysplasi.

Hvalpene vil vokse op i vores stue og være vant til dagligdagslyde, de vil have prøvet og oplevet forskellige ting inden de er klar til afrejse. De vil være dyrlægekontrolleret, vaccineret, ormekursbehandlet, chippet, have sundhedsbog og stamtavle.

Hvalpene er opdrættet iht. DKK og Schæferhundeklubbens regler. 

A-Kumi er bl.a mor til F-Kuldet fra sidste april 2020. 

A-Kumi´s hvalpe er kendt for deres gode driftanlæg, så hvalpe fra hende ønskes at komme ud til erfarne hundefører der prioriterer hvalpetræning som minimum.

A-Kumi´s hvalpe har igennem tiden vist deres brugsværdi og stærke psyker, de er belastbare og arbejdsivrige. Usher som bliver far til kuldet, er en temperamentsfuld han, med et dejlig frisk væsen. Usher er derudover ud af en stærk moderlinie, hvor flere hans søskende også er uden dysplasi, står med prøver de højeste prøver i en meget ung alder, selvfølgelig kåret, samt er blevet brugt af højt placerede tæver i Tyskland.

 

Vi forventer hvalpe med super psyke, gode arbejdsanlæg, og stærkt pigment.

 

Hvalpene vil blive hvalpetestet som 7 uger, så vi kan tilgodese hvalp og kommende ejer bedst muligt.

Skulle du/i være interesseret i at reservere en hund fra næste kuld eller ønsker at vide mere, så ring til en uforpligtende snak med Gitte på tlf: 30 20 90 11.

 

Se mere og følg med på Facebook. "Kennel Team Jomere"