Schæferhvalp

LÆS VENLIGST ALT !

En hvalp koster hos os 12.000 kr.

Vi beder alle hvalpekøbere betale depositum på 3.000 kr.

Depositum betales ikke retur hvis købet annuleres af køber.

 

Når vi har hvalpe, bor de hos os, på lige vilkår som vores voksne hunde. Herefter er de gamle nok til at flytte hjemmefra. Dette er nemlig den helt rigtige alder for hvalpen at starte sit nye hundeliv hos sin nye familie.
De første 3 uger har hvalpene og især moderen brug for ro, så først herefter inviterer vi de kommende hvalpekøbere hjem for at se de små hvalpe. Der bliver afsat masser af tid til hvert besøg.
Vi prioriterer højt, at vores små hvalpe kommer til de rette familier, hvor der er tid og overskud til at familien udvides med endnu et "familiemedlem".
Vi lægger stor vægt på den rette prægning af hvalpene, og de første 6 uger i vores hus sammen med vores andre hunde og børn. De sidste 2 uger vil de komme i løbegård om dagen og inde aften og nat.  De bliver dagligt udsat for almindelige lyde som tv/radio, telefonen og støvsugeren osv.
Omkring de 4 uger er de så gamle, at deres karaktertræk træder frem. På dette tidspunkt er hvalpene så store, at der bliver åbnet døre til flere rum i huset.
Ved 5-6 ugers alderen kommer de ud i haven 2-3 gange om dagen alt efter årstid og om sommeren står dørene åbne så de selv kan vælge. Det er noget de små hvalpe elsker, og de finder hurtigt ud af, at det er rart at tisse ude. Så vi starter allerede pottetræning op herfra. Vi kører også i bil med hvalpene, og vil forsøge at arrangere plejehjemsbesøg eller børnehave, og vi tager dem også med ud i den store verden (stationen, træningspladsen), så alt ikke er så nyt når de flytter ;0)

Når de er 7 uger gamle, chippet og vaccineret, kan vi med sikkerhed fortælle jer, hvilken hvalp der passer til netop jeres famile. Ønsker er selvfølgelig velkommen inden da. Vi vil tage hensyn til om i ønsker at udstille, træne eller have en familehund.


Alt i alt gør vi vores bedste for at kunne aflevere nogle sunde, sociale og stærke hvalpe. Vi forlanger så også hvalpekøberne besøger deres lille hvalp et par gange. Her er ikke faste besøgstider, man kommer som det passer ind i ens hverdag. Vi har selv valgt at de 8 uger er afsat til hvalpene, så alt står i hvalpenes tegn i den periode ;0)

 


Når hvalpekøberne kommer for at afhente deres lille hvalp, vil dette medfølge:
•Chipmærket
•Fået 3 x ormekur
•Fået første vaccination.
•Fået et sundhedstjek hos vores dyrlæge
•Sundhedsbog
•Stambog godkendt af schæferhundeklubben & Dansk Kennel Klub (DKK), samt dkk købsaftale (Vi forbeholder os retten til tilbage købs ret, men ikke pligt)
•God kontakt - også når hvalpen er flyttet hjemmefra, da vi gerne vil følge hvalpen i dens nye hjem.

 

Unikt forsikrings hvalpetilbud fra Agria
Hvalpekøberen bør også forsikre hvalpen. Hvis der tegnes sygeforsikring inden hvalpen fylder 4 måneder, så får den ansvarsforsikringen med i købet. Dette tilbud gælder så længe den har sygeforsikring hos Agria. Hvis den tegnes inden for 10 dage fra levering er der ikke nogen karenstid. Alle hvalpekøbere får en email fra Agria vedr dette tilbud.

 

Skulle hvalpekøberne få udfordringer med deres lille hvalp, når de kommer hjem, er de altid velkommen til at ringe 24-7-og spørge om ALT: HUSK der er ikke nogen dumme spørgsmål 🙂