Hvalp fra kennel Team Jomere

.

Schæferhvalp

En hvalp koster hos os pr. 1/1 2017    10.000 kr.

Vi beder alle hvalpekøbere betale depositum på 2000 kr.

Når vi har hvalpe, bor de hos os de første 8 uger på lige vilkår som vores voksne hunde. Herefter er de gamle nok til at flytte hjemmefra. Dette er nemlig den helt rigtige alder for hvalpen at starte sit nye hundeliv hos sin nye familie.
De første 3 uger har hvalpene og moderen brug for ro, så først herefter inviterer vi de kommende hvalpekøbere hjem for at se de små hvalpe. Der bliver afsat masser af tid til hvert besøg.
Vi prioriterer højt, at vores små hvalpe kommer til de rette familier, hvor der er tid og overskud til at familien udvides med endnu et "familiemedlem".
Vi lægger stor vægt på den rette prægning af hvalpene, og de bor i alle 8 uger i vores hus sammen med vores andre hunde og børn. De bliver dagligt udsat for almindelige lyde som tv/radio, telefonen og støvsugeren osv.
Omkring 4-6 uger er de så gamle, at deres karaktertræk træder frem. På dette tidspunkt er hvalpene så store, at der bliver åbnet døre til flere rum i huset.
Ved 5-6 ugers alderen kommer de ud i haven 2-3 gange om dagen alt efter årstid om sommeren står dørene åbne så de selv kan vælge efter deres 6 uge. Det er noget de små hvalpe elsker, og de finder hurtigt ud af, at det er rart at tisse ude. Så vi starter allerede pottetræning op herfra. Vi kører også i bil med hvalpene, og vil forsøge at arrangere plejehjemsbesøg eller børnehave, og vi tager dem også med ud i den store verden (stationen, træningspladsen), så alt ikke er så nyt når de flytter ;0)
De sidste 14 dage vi har hvalpene boende her, vil det være super, hvis i har købt jeres eget tæppe, som de får med hjem den dag de flytter hjemmefra. Det giver en god tryghed for hvalpen, når den forlader sin mor og sine søskende, at det lugter lidt velkendt.
Alt i alt gør vi vores bedste for at kunne aflevere nogle sunde, sociale og stærke hvalpe. Vi forlanger så også hvalpekøberne besøger deres lille hvalp et par gange. Her er ikke faste besøgstider, man kommer som det passer ind i ens hverdag. Vi har selv valgt at de 8 uger er afsat til hvalpene, så alt står i hvalpenes tegn i den periode ;0)


Når hvalpekøberne kommer for at afhente deres lille hvalp, vil dette medfølge:
•Chipmærket
•Fået 3 x ormekur
•Fået første vaccination.
•Fået et sundhedstjek hos vores dyrlæge
•Sundhedsbog og evt. pas, hvis dette bestilles.
•En Dansk Kennel Klub (DKK) købsaftale + stambog vil ligeledes være klar til hvalpen.
• 3 kg hvalpefoder fra Royal Canin og få tilsendt yderligere 12 kg til hjem adressen.
•God kontakt - også når hvalpen er flyttet hjemmefra, da vi gerne vil følge hvalpen i dens nye hjem.


Skulle hvalpekøberne få problemer med deres lille hvalp, når de kommer hjem, er de altid velkommen til at ringe 24-7-og spørge om ALT: HUSK der er ikke nogen dumme spørgsmål Cool