Hvalpe født d 2. feb 2021

Mor: Tashlund Mirabel IPO1, AK HD/ED normal, DNA gepruft

Far: XYRANO VOM AMUR IPO2, AK HD/ED normal, DNA gepruft.  

 
Kuld søskende:
 
Hanner
Eazy
Elmo
Enzo
 
Tæver
Evi
Emuna
Emoji
Ellie

 

Kuldet er fra en spændene kombination, hvor vi har lagt vægt på psykisk og fysisk sundhed.

Hvalpene er efter forældre som har brugshundeprøver og er avlskårede. Og vi avler kun efter forældre som er frie for hofte- og albueledsdysplasi.

Hvalpene vil vokse op i vores stue og være vant til dagligdagslyde, de vil have prøvet og oplevet forskellige ting inden de er klar til afrejse. De vil være dyrlægekontrolleret, vaccineret, ormekursbehandlet, chippet, have sundhedsbog og stamtavle.

Hvalpene er opdrættet iht. DKK og Schæferhundeklubbens regler. 

Mirabel er bl.a mor til vores tæve Dream fra hendes sidste kuld fra 23. maj 2019

Mirabel's hvalpe er kendt for deres gode driftanlæg, så hvalpe fra hende ønskes at komme ud til erfarne hundefører der prioriterer hvalpetræning som minimum.

Mirabel's hvalpe har igennem tiden vist deres brugsværdi og stærke psyker, de er belastbare og arbejdsivrige. Xyrano vom Amur som er far til kuldet, er en ung temperamentsfuld han, med et dejlig frisk væsen. Xyrano er derudover ud af en stærk moderlinie, hvor flere hans søskende også er uden dysplasi, står med prøver i en meget ung alder og kåret, samt netop taget i brug i avlen i Tyskland.

 

Vi forventer hvalpe med super psyke, gode arbejdsanlæg, og stærkt pigment.

 

Hvalpene vil blive hvalpetestet som 7 uger, så vi kan tilgodese hvalp og kommende ejer bedst muligt.

Skulle du/i være interesseret i at reservere en hund fra næste kuld eller ønsker at vide mere, så ring til en uforpligtende snak med Gitte på tlf: 30 20 90 11.

 

Se mere og følg med på Facebook. "Kennel Team Jomere"