2 kuld hvalpe på vej i 2021

Vi opdrætter sunde normal stockhårede schæferhunde, efter FCI-Standard nr. 166. Vi er medlem af Dansk Kennel Klub og avler hvalpe med DKK stamtavler, som er stemplet med ‘avlet efter dkk & schæferhundeklubben’s avlsanbefalinger’. 

 

A-Kumi von der Berghofer-heide forventer fødsel i april   

 

A-kumi er bl.a mor til vores sidste kuld fra 4. april 2020 - Hvem hun skal parres med er under vurdering.

Skulle du/i være interesseret i at reservere en hund fra næste kuld eller ønsker at vide mere, så ring til en uforpligtende snak med Gitte på tlf: 30 20 90 11. 

 

Tashlund Mirabel forventer fødsel i februar -

alle hvalpe er reserveret.

Mirabel er bl.a mor til vores tæve Dream fra hendes sidste kuld fra 23. maj 2019

Mirabel's hvalpe er kendt for deres gode driftanlæg, så hvalpe fra hende ønskes at komme ud til erfarne hundefører der prioriterer hvalpetræning som minimum.

Mirabel's hvalpe har igennem tiden vist deres brugsværdi og stærke psyker, de er belastbare og arbejdsivrige. Xyrano vom Amur som er far til kuldet, er en ung temperamentsfuld han, med et dejlig frisk væsen. Xyrano er derudover ud af en stærk moderlinie, hvor flere hans søskende også er uden dysplasi, står med prøver i en meget ung alder og kåret, samt netop taget i brug i avlen i Tyskland.

Vi forventer hvalpe med super psyke, gode arbejdsanlæg, og stærkt pigment.

Hvalpene vil blive hvalpetestet som 7 uger, så vi kan tilgodese hvalp og kommende ejer bedst muligt.

Hvalpene er avlet efter DKK og Schæferhundeklubbens avlsanbefalinger.

Hvalpene vil vokse op i vores stue og være vant til dagligdagslyde, de vil have prøvet og oplevet forskellige ting inden de er klar til afrejse. De vil være dyrlægekontrolleret, vaccineret, ormekursbehandlet, chippet, have sundhedsbog og stamtavle.